طرز تهیه سالاد سزار
سالاد سزار یکی از انواع سالادهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهانی است
که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود. این سالاد ایتالیایی که به عنوان
یک سالاد بین المللی هم شناخته می شود در میان ایرانیان هم از جایگاه ویژه
ای برخوردار است ، البته ورژن ایرانی سالاد سزار به دلیل متفاوت بودن
ذائقه ها با سالاد سزار ایتالیایی متفاوت است.
همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کاهو | یک بوته متوسط |
فیله مرغ | ۸ عدد |
پنیر پارمیزان | ۶ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
نان تست | ۲ عدد |
سیر | ۲ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد |
روغن زیتون | ¼ فنجان |
سس مایونز | ¾ فنجان |
مغز گردو | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
دستور تهیه سالاد سزار
مرحله اول
اولین کار اماده کردن فیله های مرغ می باشد. شما می توانید به سه روش
فیله های مرغ را برای سالاد سزار آماده کنید؛ روش اول گریل کردن فیله های
مرغ ، روش دوم آبپز کردن فیله های مرغ و روش سوم سوخاری کردن فیله های مرغ
است که به سلیقه خود می توانید یکی از این روش ها را انتخاب کنید.
مرحله دوم
در مرحله دوم سس سالاد را آماده می کنیم، برای این منظور یکی از سیرها
را پوست گرفته و با رنده ریز داخل یک کاسه مناسب رنده می کنیم. در ادامه سس
مایونز را به همراه سس خردل و ۲ قاشق غذاخوری از پنیر پارمیزان به کاسه
اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه آب لیمو ترش را گرفته و به مواد سس اضافه کنید. در پایان
مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم
تا سس یکدست شود. پس از اینکه سس آماده شد آنرا در یخچال قرار می دهیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد اندونزی با قارچ
مرحله چهارم
روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و سیر باقیمانده را رنده
کرده و به روغن زیتون اضافه می کنیم. سیر را کمی تفت می دهیم تا نرم شود
سپس نان های تست را به شکل مکعب های کوچک برش می زنیم و سیر اضافه می کنیم.
نان تست را کمی تفت می دهیم تا طعم دار و برشته شود سپس تابه را از روی
حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
در مرحله آخر کاهو را به سلیقه خود خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می
ریزیم. در ادامه تکه های نان تست و فیله های مرغ را هم اضافه می کنیم. در
آخر هم سس سالاد را روی مواد می ریزیم و روی سالاد را با مغز گردوی خرد شده
و پنیر پارمیزان تازه تزیین می کنیم. برای زیباتر شدن سالاد می توانید از
زیتون ، ذرت کنسروی و گوجه گیلاسی هم استفاده کنید.
نکاتی برای بهتر شدن سالاد سزار
سالاد سزار رژیمی
در صورتی که مایلید این سالاد خوشمزه را به صورت رژیمی درست کنید کافیست
چند نکته را رعایت کنید. ابتدا اینکه فیله های مرغ را حتما به صورت کبابی ،
آبپز یا گریل شده طبخ کنید زیرا سرخ کردن یا سوخاری کردن فیله های مرغ
کالری سالاد را به طور قابل ملاحظه ای بالا می برد. نکته بعدی هم اینکه سس
مایونز دارای کالری بالایی می باشد و می توانید به جای استفاده از سس
مایونز از ترکیب روغن زیتون ، آب لیمو ترش یا سرکه بالزامیک برای طعم دهی
به سالاد خود استفاده کنید.
همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد الویه با سوسیس
سالاد سزار چیست ؟
سالاد سزار این روزها در ایران از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است و
شاید خیلی ها ندانند این سالاد چه تاریخچه ای دارد. جالب است بدانید سالاد
سزار با پیشینه ای بیش از ۱۰۰ سال یکی از سالادهای قدیمی در سراسر جهان می
باشد. این سالاد ایتالیایی اولین بار توسط آشپز معروف ایتالیایی سزار
کاردینی که یک مهاجر جنگ زده ایتالیایی یود در ایالت کالیفرنیا امریکا تهیه
شد. این سالاد به دلیل طعم خوبش به سرعت در جهان معروف شد.
سالاد سزار سنسو
در سالاد سزار به طور معمول از فیله مرغ گریل شده استفاده می شود اما در
سالاد سزار سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری استفاده می شود. البته
در برخی رستوران ها به جای مرغ سوخاری از ناگت مرغ هم استفاده می شود.
نظرات
ارسال یک نظر