طرز تهیه رنگینک
رنگینک یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار دوست داشتنی بوشهر است که می توانید آنرا با انواع مغزها درست کنید. البته رنگینک بیشتر با مغز گردو تهیه می شود ه طعم بسیار عالی دارد. برای مشاهده این آموزش با ما همراه باشید.
مواد لازم رنگینک
- خرما یا رطب به تعداد کافی
- ارد گندم 5 قاشق غذاخوری
- روغن به مقدار لازم
- هل اسیاب شده مقدار کمی
- دارچین اسیاب شده کمی
- خلال بادام یا پودر نارگیل (اختیاری برای تزئین)
طرز تهیه رنگینک
برای تهیه رنگیک مجلسی بوشهری ابتدا اول از همه یه بشقاب گرد متوسط انتخاب میکنی ک خرماهارو تو بشقاب مرتب بچینی دوستان میتونید اگه از اون خانم ها زرنگ هستین ودوست دارین همیشه کارتون بیست در بیات حوصله صرف کنید هسه های خرمارو با خلال دندان در بیارینخب خرماهارووو مرتب کچیدی دقیقا پیش هم میرم طرف مواد خمیرمون. ارد تو یه ماهی تابه میزاریم بعد روغن میزار در حدی ک روغن تمام ارد رو بگیره روغن باید زیادتر از ارد باشه طوری ک ابکی بشه میزاریم با شعله ای کم تفش میدیم تا وقتی قهوی رنگ بشه
تیره ن سوخته بعد ارد میارم بالای خرماهای ک تو بشقاب مرتب کردین میزاریم تمام خرماها باید با این ارد پوشانده بشه بعد هیل اسیاب کمی میریزن بالا وهمچین دارچین کمی بعد با خلال پسته یا هرچی دوست دارین تزئین کنید خیلی خوشمزه عالی حتما واسه افطار درست کنید ودهنتون با این خرمای پر برکت شیرین کام کنید
امیدوارم این دسر خوشمزه رو درست کنید و از خوردن در کنار خانواده لذت ببرید. آموزش دسرهای دیگه رو از این لینک ( فهرست دسرها ) ببینید.
نظرات
ارسال یک نظر