طرز تهیه کوکو شکم پر
کوکوی شکم پر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
فیله مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۵ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری پانکو | ۱ لیوان |
سس فلفل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقداری کافی |
پودر سیر و فلفل قرمز | به مقداری کافی |
روغن و زردچوبه | به مقداری کافی |
دستور پخت کوکوی شکم پر
مرحله اول
ابتدا سیب زمینی ها را به صورت ابپز می پزیم و پس از اینکه سرد شدند پوستشان را می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه گوشت مرغ را چرخ می کنیم و کنار می گذاریم. حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
سپس پیاز خرد شده را به همره کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس گوشت مرغ چرخ شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه سس فلفل را به همراه زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک اضافه می کنیم.
مرحله سوم
مواد را کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با مواد یکدست شوند، سپس وسط تابه را خالی می کنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. رب گوجه فرنگی را در وسط تابه به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله قارچ را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ تبخیر شود و به خوبی سرخ شود. حالا مواد میانی کوکو آماده است و باید به سراغ اماده کردن کوکوها برویم.
مرحله پنجم
سیب زمینی رنده شده را به همراه آرد سفید، ۱ عدد تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل قرمز و پودر سیر مخلوط می کنیم تا کاملا منسجم و یکدست شود. حالا از مایه کوکو بر می داریم و به شکل گرد داخل دستمان به ان شکل می دهیم.
مرحله ششم
حالا مقداری از مواد میانی وسط مایه کوکو قرار می دهیم و روی انرا با مایه کوکو می پوشانیم. به همین ترتیب تمام کوکوها را اماده می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم. حالا تخم مرغ ها باقیمانده را در یک کاسه به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
در یک کاسه دیگر هم پودر سوخاری پانکو (برای آموزش درست کردن پانکوی خانگی مطلب طرز تهیه پودر سوخاری پانکو را مشاهده نمایید) می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. حالا یک تابه حاوی روغن را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله هشتم
کوکوها را ابتدا داخل تخم مرغ می زنیم، سپس در پودر سوخاری می غلطانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم. پس از سرخ شدن یک سمت کوکوها آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در آخر کوکوها را به همراه نان لواش خانگی سرو می کنیم.
منبع : فیسبوک چی شی
نظرات
ارسال یک نظر