طرز تهیه کاچی برای زائو یا برای پریودی

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی برای زائو برای پریودی زعفرانی تبریزی با زردچوبه با آرد برنج عربی با عسل رزا منتظمی با شیره بدون زعفران مقوی برای کودکان

امروز قراره برم دکتر برای جراحی دندون. ازونجایی که چند روز از خوردن چیزهای معمولی عاجز میشم، فکر پختن چیزی بودم که هم مقوی باشه، هم خوشمزه و جذاب. یاد کاچی افتادم. 

کاچی در مناطق مختلف به شیوه های متفاوتی تهیه می گردد و مطمئنا افراد با سلایق مختلف ممکن است آن را به شکل های گوناگون تهیه نمایند. کاچی همانند دیگر دسر هایی که در این دسته قرار دارند همچون رنگینک، شله زرد، حلوا سه آرد، حلوا شیر، فرنی، مسقطی، مشکوفی و…. انتخاب مناسبی برای ماه رمضان یا مراسم و مهمانی های مناسبتی می باشد. در ادامه رایج ترین طرز تهیه کاچی را ملاحظه می فرمایید که یکی از بهترین دستورات برای تهیه این دسر خوشمزه می باشد

کاچی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای کمکی و تقویتی هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبلاگ شادشو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد برنج یا گندم۸ قاشق غذاخوری
شکر۶ قاشق غذاخوری
روغن یا کره۲ قاشق چایخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
پودر هل۱ پنس
دارچیننصف قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
زردچوبهنصف قاشق مرباخوری
آب۴ لیوان

دستور پخت کاچی

مرحله اول

ابتدا آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس آرد الک شده را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه روغن یا کره را به همراه زردچوبه به آرد اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا باید مخلوط آرد را کمی تفت دهیم تا رنگش طلایی شود، نیاز نیست آرد را خیلی تفت بدهید تا کاملا تغییر رنگ بدهد. در ادامه آب را به همراه شکر، پودر هل و زعفران دم کرده در یک ظرف دیگر مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط آب و دیگر مواد را به قابلمه حاوی آرد اضافه می کنیم و متداوم هم می زنیم تا شروع به قل زدن بکند. حالا باید درب قابلمه را ببندیم و حدود ۳۰ دقیقه کاچی روی حرارت بسیار ملایم بماند تا آماده شود.

مرحله چهارم

بهتر است هر چند دقیقه یک بار کاچی را هم بزنیم تا ته نگیرد. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت کاچی گلاب را به قابلمه اضافه می کنیم، پس از اینکه کاچی به غلظت مورد نظرمان رسید آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

فقط برای غلظت کاچی باید به این نکته توجه داشته باشید که کاچی وقتی سرد شود سفت تر می شود. در آخر کاچی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با دارچین، پودر پسته و یا هر چیز دیگری به سلیقه خود تزیین می کنیم.


دستور دوم پخت کاچی

مواد لازم :

آرد گندم سبوس دار ۲۰۰ گرم

شکر ۷ ق س

شیره انگور ۲ ق س

کره ۷۵ گرم

روغن ۲ ق س

برای شربت

آب ۵۵۰ میلی لیتر

دارچین ۱ ق غ

گلاب ۱/۲ لیوان

زعفران ۱ ق غ

هل ۱ ق غ


دستور پخت :

برای تهیه کاچی خوشمزه و مجلسی ابتدا آب را گذاشتم گرم شد شکر و شیره رو اضافه کردم تا با هم خوب مخلوط بشن. هل، گلاب و دارچین را اضافه کردم و گذاشتم تا کمی غلیظ شه.

ارد را الک کردم و با مخلوط روغن و کره سرخ کردم مقداری دارچین ریختم و شربت را با تمأنينه به آرد اضافه کردم. و خوب هم زدم تا گوله گوله نشه با هزدن دستی های فلزی راحت تره. در آخر پودر پسته، بادام و گردم هم ریختم.

میزان آب به دلخواه خودتونِ ، من میخواستم شل شه آل انقدر اضافه کردم.

میزان شکر و شیره به اندازه متوسط‌ِ. اگه میخواین شیرین شه حداقل ۳ ق دیگه شکر بریزین.


دوستانی که تمایل دارند این رسپی رو برای اقوام شون در خارج از کشور بفرستند می تونن رسپی ترجه شده رو ارسال کنند تا کسانی که مشکل زبان دارند به راحتی این غذای خوشمزه رو درست کنند. برای دیدن این مطلب با ترجمه انگلیسی به این مطلب How to make kachi مراجعه نمایید.


طرز تهیه سالاد انار و کلم مرغ و ماست و اسفناج و خیار نی نی سایت سالاد قرمز xvc jidi shghn hkhv  gl


سالاد انار یکی از انواع سالادهای بسیار خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب طرز تهیه سالاد انار همراه باشید.


طرز تهیه شله زرد برای 4 نفر 15 نفر 8 نفرد رزا منتظمی فوری 100 نفر 200 نفر 50 نفر تصویری با شیر پخت اصولی شله زرد


شله زرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که امروزه بیشتر برای مناسب ها مذهبی به صورت نذری طبخ می شود. این غذای خوشمزه رو به صورت نذری بپزید و پخش کنید تا علاوه بر طعم عالیش از صوابش هم برخوردار بشید. برای طرز تهیه این غذای خوشمزه مطلب طرز تهیه شله زرد را دنبال کنید.

نظرات