طرز تهیه سوپ دال عدس
سوپ دال عدس یکی از انواع سوپ های خوشمزه ایرانی است که خواص زیادی برای بدن دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ سرگرمی شادشو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دال عدس | ۱ لیوان |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۱ یا ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۴ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۱ عددد بزرگ |
هویج | ۱ عدد متوسط |
برنج نیم دانه | ½ لیوان |
خامه صبحانه | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ دال عدس
مرحله اول
برای تهیه سوپ دال عدس خوشمزه ابتدا از یک ساعت قبل دال عدس و برنج را به صورت جداگانه در آب می خیسانیم، سپس آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا حدود یک تا دو لیوان آب به دال عدس و برنج اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند.
مرحله دوم
حدود یک ساعت زمان برای پخت برنج و دال عدس کافی است. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه پیاز و زردچوبه یکدست شدند، سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. سیر را فقط در حدی که عطرش بلند شود تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا طعم خامی اش گرفته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. سیب زمینی و هویج را تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند، سپس مخلوط برنج و دال عدس پخته شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مقدار نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد سلیقه خود را اضافه میکنیم و چند لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ بپزند. پس از اینکه سوپ به خوبی لعاب انداخت و تمام مواد سوپ پختند آنرا با گوتشکوب یا مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم.
مرحله ششم
البته پوره کردن سوپ اختیاری است و می توانید به همان شکل هم سوپ را سرو کنید. در پایان سوپ را از روی حرارت کنار میگذاریم و خامه صبحانه را اضافه می کنیم و به آرامی با سوپ ترکیب می کنیم، سپس سوپ را به همراه آب لیمو ترش سرو میکنیم.
دستور پخت سوپ دال عدس با برنج
مواد لازم
دال عدس 1 لیوان
برنج نیمدانه 1/2 لیوان
کره 1 ق چایخوری
سیب زمینی 1 عدد
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
رب گوجهفرنگی 2 ق غذاخوری
آبلیمو 2 ق چایخوری
طرز تهیه سوپ دال عدس
دال عدس را از 1 ساعت قبل خیس کنید. پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس دال عدس خیس خورده، کمی نمک و فلفل به سیر و پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید. سیب زمینی را همراه با رب گوجه فرنگی، برنج نیم دانه و 4 لیوان آب به بقیه مواد اضافه کنید (هر 10 دقیقه مواد را هم بزنید تا عدس ته نگیرد). پس از اینکه سوپ جا افتاد آبلیمو و کره را به آن اضافه کنید. در این سوپ خوشمزه می توانیم از آلو خشک هم استفاده کنیم البته باید هسته های آلو را خارج کنیم که زمان پوره کردن سوپ به مشکل نخوریم.
سوپ جو قرمز یکی از انواع سوپ های مجلسی و بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است ، محبوبیت این سوپ به حدی زیاد است که تقریبا در هر رستورانی می توانید آنرا به عنوان پیش غذا سفارش دهید. این سوپ خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک پیش غذای مجلسی برای مهمانی های خود درست کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک وعده غذایی کامل و مقوی برای اهل خانه طبخ کنید. پختن این سوپ کار خیلی سخت و پیچیده ای نیست فقط باید چند نکته را رعایت کنید تا سوپ شما مانند سوپ های رستورانی لعاب دار و خوشمزه شود. برای مشاهده این آموزش در ادامه با طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی خوشمزه همراه باشید.
سوپ شیر یکی از انواع سوپ های پر طرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با طرز تهیه سوپ شیر و خامه خوشمزه به روش رستورانی همراه باشید.
سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی می باشد که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی بین المللی در ادامه با طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه و مجلسی رستورانی همراه باشید.
نظرات
ارسال یک نظر