طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه در فر به روش ترکیه ای

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه در فر

طرز تهیه کباب تابه ای در فر , طرز تهیه کباب تابه ای در مایکروفر

کباب تابه ای همانطور که از اسمش مشخص است در تابه درست می شود ولی اگر تمایل دارید این کباب خوشمزه را مانند رستوران های ترکیه ای به صورت تنوری در فر درست کنید با ما همراه باشید. این کباب هم مانند جوجه کباب مجلسی طرفداران خاص خودش را دارد و خیلی افراد کباب تابه ای که در فر درست می شود که به کباب تابه اصلی که در ماهیتابه درست می شود ترجیح می دهند. این کباب را به سلیقه خود می توانید با انواع سبزیجات مانند پیاز حلقه ای ، سیب زمینی ورقه ای و قارچ درست کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کباب تابه ای در فر

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای در فر ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی پیاز رنده شده را می گیریم، سپس پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر سوخاری را به همراه سس خردل و مقداری نمک و فلفل سیاه را به کاسه حاوی گوشت و پیاز اضافه می کنیم و مواد را ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کنند و کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله چهارم

در ادامه سینی فر را چرب می کنیم و مایه کباب را کف سینی پهن می کنیم، در ادامه گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و به صورت مرتب روی مایه کباب می چینیم. حالا روی ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و در فر قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه درجه فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم کباب به مدت ۳۰ تا ۴۵  دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل بپزد. در ۱۰ دقیقه پایانی زعفران دم کرده و کره را مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مخلوط کره و زعفران دم کرده را به صورت پخش روی کباب می ریزیم و اجازه می دهیم به خورد کباب رود. در پایان کباب تابه ای آماده شده را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان داغ یا برنج سرو می کنیم.

نکات پخت کباب تابه ای در فر

کباب تابه ای در فر با سبزیجات

برای اینکه کباب خوشمزه تری را تجربه کنیم می توانیم مانند کباب سرداشی از سبزیجاتی مثل فلفل سبز، سیب زمینی و … در کنار این کباب خوشمزه استفاده کنیم.  در صورتی که تمایل دارید کباب تنوری را با این روش تهیه کنید توصیه می کنیم آموزش زیر را مشاهده نمایید.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه کباب زردک , طرز تهیه کباب مشتی , طرز تهیه کباب شیره و سرکه

کباب زردک یکی از کباب ها خوشمزه و سنتی ایرانی است که در گذشته های دور در اصفهان تهیه می شده است. برخی این کباب را با نام کباب سکنجبین هم می شناسند چون این کباب با سرکه و شیره عم دار می شود. نام دیگر این کباب خوشمزه کباب مشتی است که به دلیل اینکه ظاهر ان شبیه به مشت انسان می شود به آن کباب مشتی می گویند. توصیه می کنیم اگر به کشف طعم های جدید علاقمند هستید حتما این کباب خوشمزه را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. خیلی از افراد این کباب را با کباب لقمه اشتباه می گیرند اما باید بگوییم این دو کباب کاملا متفاوت هستند. در ادامه با مطلب طرز تهیه کباب زردک اصفهانی به روش قهوه خانه ای همراه باشید.

طرز تهیه شامی کباب کرمانشاهی , شامی کباب لرستان , شامی کباب شمالی , xvc jidi ahld  fhf

شامی کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که مانند کباب تابه ای از کباب های خانگی محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ تیما همراه باشید. کباب ترش یا ترشی کباب یکی از غذاهای معروف گیلانی بوده که در خطه شمال ایران بسیار معروف می باشد. برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب طرز تهیه شامی کباب خوشمزه به روش رستورانی همراه باشید.

طرز تهیه کباب لقمه رستورانی کارخانه ای با سویا خانگی با سویا با گوشت و سویا لبنانی با گوشت مرغ خانگی با مرغ رضا لقمه دستی خوشمزه دولی لقمه تبریزی

کباب لقمه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که مانند کباب تابه ای ساده نوعی کباب خانگی محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایرانی در ادامه با مطلب طرز تهیه کباب لقمه دست ساز خوشمزه به روش بیرونی همراه باشید.

منابع :

chishi.ir

نظرات