طرز تهیه کالباس خانگی
مواد لازم برای يك كيلو كالباس
- 1 عدد تخم مرغ
- سير 3حبه متوسط
- نمك1قاشق چايخورى سر پر
- مغز نان باگت3قاشق غذاخورى
- سس كچاب2-3قاشق غذاخورى
- خرده هاى يخ 4قاشق غذاخورى
- پودر تخم گشنيز وشنبليله و كرفس
- شير خشك5قاشق غذاخورى سرپر
- آرد سفيد قنادى2-3قاشق غذاخورى
- روغن مايع يا زيتون2-3قاشق غذاخورى
- گوشت مرغ تركيب ران و سينه مرغ500گرم
- قارچ صدفى، هويج ياخلال پسته به ميزان كافى
- پودر موسير،ادويه كباب،ادويه انبه،پودر دارچين و زنجبيل
- پودر پياز،فلفل سياه و سفيد و قرمز،پودر آويشن،پودر رازيانه
- سس خردل2قاشق غذاخورى جايگزين پودر خردل1قاشق چايخورى
- ادويه هاى كالباس از هركدام1/2قاشق چايخورى شامل:پاپريكا،پودرسير
- سس باربيكيو2قاشق غذاخورى يا 1قاشق چايخورى ادويه دود يا چند قطره
طرز تهیه کالباس خانگی
تمام مواد را داخل غذا ساز ميريزيم فقط از خرده هاى يخ 1قاشق رابجز قارچ و هويج 1 قاشق اضافه ميكنيم و مابقى را حين كار كه دستگاه روشن است اضافه ميكنيم وقتى كاملا خميرى شدتمام مواد دستگاه را خاموش كرده و هويج و قارچ نگينى خورد شده را اضافه ميكنيم مخلوط كرده بعد روى كانتر يا كابينت سلفون مخصوص پخت و پز را پهن ميكنيم و مواد را با ضخامت دلخواه روى سلفون پهن ميكنم
بعد شروع به رول كردن ميكنيم و دو سرش را شكلاتى جمع ميكنيم يا گره ميزنيم يا با نخ ميبنديم و اجازه ميدهيم يك شبانه روز در يخچال بماند تا ادويه ها به خورد گوشت مرغ برود
سپس قابلمه ايى را آب كرده يك سبد فلز رويش گذاشته وقتى جوش آمد سلفون را كه در يك فويل آلومنيوم پيچيديم به مدت1/5تا2ساعت با درب بسته و بخار آب يا همان بن مارى ميپزيم
بعد از پخت يك ظرف را پر از يخ خورد كرده ميكنيم و كالباس را در آن قرار ميدهيم وقتى از دما افتاد درون يخچال يك شبانه روز(24)ساعت استراحت ميدهيم و بعد مصرف ميكنيم
نكات پخت کالباس خانگی
حتما قارچ را بلانژ كنيد به اين صورت كه اول چند دقيقه در آب جوش قرار دهيد و بعد بلافاصله در آب و يخ تاشوك وارد شده مانع از تغيير رنگ قارچ هنگامپخت شود اگر از خلال پسته استفاده كرديد حتما خيس كنيد تا نرم شود بعد مخلوط مواد كنيدمطالب مرتبط
- طرز تهیه مرغ سوخاری کریپسی
- طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه امریکایی
- طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه با گوشت و مرغ
- لینک های مفید در مورد اموزش های آشپزی
نظرات
ارسال یک نظر