طرز تهیه کله جوش خوشمزه با گردو و گوجه فرنگی

طرز تهیه کله جوش

طرز تهیه کله جوش

کله جوش یا کال جوش یکی از غذاهای سنتی ایران است که با مواد خیلی متنوعی درست می شود. مثلا این غذا را با سیب زمینی، عدس یا حتتی گوشت هم درست می کنند که ریختن برخی مواد سلیقه ای است و باید با ذائقه شما سازگار باشد. این دستور اصلی ترین رسپی کله جوش است که می توانید در ادامه مشاهده نمایید. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ شادشو همراه باشید.

مواد لازم کله جوش

  • کشک پاستوریزه
  • پیاز 1 عدد
  • نعنا خشک
  • گردو آسیاب شده 100 گرم
  • سیر 1 حبه
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • زردچوبه و نمک به مقدار کافی
  • روغن کنجد یا روغن مایع

طرز تهیه کله جوش

برای تهیه کله جوش ساده ابندا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه روغن کنجد در یک تابه مناسب تف داده و بعد سیر رنده شده را اضافه کرده و بعد سرخ شدن پیاز و سیر گوجه رنده شده را اضافه میکنیم.

و بعد که گوجه فرنگی هم سرخ شد و مانند املت روغن انداخت، مقداری نمک و زردچوبه به همراه نعناع خشک و گردوی آسبا شده را اضافه می کنیم و در آخر کشک رقیق شده را اضافه می کنیم.

برای خوشمزه تر شدن کله جوش می توانید مقدار کمی شنبلیله خشک شده هم به ان اضافه کنید. کله جوش را با نان خشک یا نان سنگک مانند آبگوشت ترید می کنیم و سپس سرو می کنیم.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه آش دوینه کردی با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه آش ماش سنتی برای درمان سرماخوردگی

نظرات