طرز تهیه دونر کباب ترکی رستورانی در ایران

طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه دونر کباب ترکی رستورانی در ایران مخلوط با دستگاه با گوشت چرخ کرده مرغ بدون فر ترکیه ای با فر ذغالی ترکی شاورما با گوشت بوقلمون

کباب ترکی که با نام دونر کباب هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار مشهور کشور ترکیه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه با وبلاگ شادشو همراه باشید.کباب ترکی یا دونر یه غذای ترکی محبوب بین ما ایرانی هاست که در تهیه این کباب گوشت ها را به صورت عمودی به سیخ می کشند و در مجاورت حرارت قرار می دهند.دونر که به زبان ترکی به معنای چرخنده است به سیخ چرخنده برای تهیه این کباب اشاره می کند. اما برای تهیه کباب ترکی حتما نیازی به سیخ چرخنده یا دستگاه تهیه کباب ترکی نیست.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت قرمز یا گوشت مرغ۶۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیر۲ حبه
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
کره۳ قاشق غذاخوری
آویشننصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

 دستور پخت کباب ترکی

مرحله اول

برای تهیه دونر کباب ترکیه ای ابتدا گوشت مرغ یا گوشت قرمز ( گوشت باید لخم و یکدست باشد مثلا باید از گوشت های مثل راسته گوساله یا سینه و فیله مرغ استفاده کنیم ) را باید به صورت ورقه ورقه نازک برش بزنیم،

مرحله دوم

البته مطمئنا نمی توانیم گوشت نرم را به صورت ورقه های نازک برش بزنیم و برای رفع این مشکل گوشت را باید فریزر کنیم تا نیمه منجمد شود و به راحتی برش بخود، به همین این منظور گوشت را پس از شستشو و خشک کردن داخل کیسه می گذاریم.

مرحله سوم

سپس گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در فریزر قرار می دهیم تا نیمه منجمد شود و بعد از فریزر خارج می کنیم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با یک چاقوی تیز گوشت نیمه منجمد را به صورت ورقه ای نازک برش می دهیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.


طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده با مرغ رستوران استانبول xvc jidi hs knv  fhfh


اسکندر کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و معروف کشور ترکیه است که شباهت های به دونر کباب دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با طرز تهیه اسکندر کباب همراه باشید.

مرحله چهارم

در این مرحله ۱ عدد از پیازها را به همراه سیرها پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس همراه با روغن مایع، پودر آویشن و مقداری فلفل سیاه و نمک به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس همگی مواد را کاملا زیر و رو می کنیم تا مواد به تمام قسمت های گوشت برسد و آنرا طعم دار کند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و آنرا داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۲ ساعت استراحت کند و مزه دار شود.

مرحله ششم

سپس کره را از یخچال بیرون می آوریم و در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود. قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و داخل آبکش می ریزیم و خیلی سریع می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.


طرز تهیه کباب فلفلی مشهد تابه ای مازندران جوجه فلفلی مرغ  xvc jidi  fhf tgtgd


کباب فلفلی یکی از انواع کباب های ساده و خانگی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با طرز تهیه کباب فلفلی همراه باشید.

مرحله هفتم

پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و همراه با فلفل دلمه ای می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم و بعد روی تخته آشپزخانه پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و قارچ ها و فلفل دلمه ای را به صورت ورقه ای یا خلالی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله هشتم

در این مرحله کاسه محتوی گوشت را از داخل یخچال بیرون می آوریم و تابه ای بزرگ را روی شعله قرار می دهیم و حرارت را کم می کنیم و کره را داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا آب شود و گوشت را به آن اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا گوشت مغز پخت و سرخ شود.

مرحله نهم

سعی نکنید زودتر گوشت با حرارت زیاد سرخ شود اجازه دهید تا کاملا با حرارت کم مغز پخت شوند. در ادامه فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه با گوشت تفت می دهیم و بعد قارچ و پیاز را می افزاییم و به صورت مداوم مواد را تفت می دهیم تا نرم و پخته شوند.

مرحله دهم

در آخر گوشت و سبزیجات که پخته و نرم شدند تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و داخل نان باگت را خالی می کنیم و سس مایونز یا سس گوجه فرنگی می زنیم و خیارشور و کاهو و گوجه فرنگی قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

البته می توانید کمی جعفری ساطوری شده به جای کاهو داخل نان قرار دهید و کباب ترکی آماده شده را نیز داخل نان می ریزیم و نوش جان کنید. کباب ترکی اصلی در ترکیه به طور معمول با پیاز و جعفری خرد شده و نان پیتا سرو می شود.


 دستور پخت کباب ترکی مخلوط


مواد لازم

 گوشت چرخ کرده :•: 500 گرم

 گوشت فیله مرغ :•: 4 تا 5 عدد

 قارچ :•: 300 گرم

 فلفل دلمه :•: 1 عدد

نمک و فلفل و پودر سیر :•: به میزان لازم

 پیاز :•: بزرگ 1 عدد

روغن :•: به میزان لازم

 گوجه :•: متوسط 1 عدد


طرز تهیه کباب بناب ساطوری , ادویه کباب بناب آذربایجان , فرق کباب بناب تبریز با کباب کوبیده , xvc jidi fhf fkhf


کباب بناب یکی از انواع کباب های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان بناب می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با طرز تهیه کباب بناب همراه باشید.


طرز تهیه

برای تهیه کباب ترکی رستورانی ابتدا گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کرده و در یک ماهیتابه روغن ریخته و گوشت را در کف آن پهن کنید و درقابلمه را بذاریدتا بپزه وقتی پخت از ماهیتابه خارج کرده و به صورت خلالی برش بزنید

در همان ماهیتابه مرغ های آغشته شده به ادویه را سرخ کنید و کمی که تفت خورد پیاز های ریز شده را اضافه کنید و بذارید بپزه بعد از پخت از ماهیتابه خارج کنید

در همان ماهیتابه قارچ های خرد شده را با فلفل دلمه تفت بدید وقتی قشنگ تفت خورد به آن مرغ و گوشت را اضافه کنید به همراه گوجه ای که به صورت خلالی نازک برش خورده کمی تفت بدید و غذاتون آماده اس

بهتره در کنارش از پیاز خلالی و جعفری استفاده کنید

نوش جان😊


همچنین ببینید :

طرز تهیه کباب تابه ای در فر

کباب تابه ای همانطور که از اسمش مشخص است در تابه درست می شود ولی اگر تمایل دارید این کباب خوشمزه را مانند رستوران های ترکیه ای به صورت تنوری در فر درست کنید با ما همراه باشید. این کباب هم مانند جوجه کباب مجلسی طرفداران خاص خودش را دارد و خیلی افراد کباب تابه ای که در فر درست می شود که به کباب تابه اصلی که در ماهیتابه درست می شود ترجیح می دهند. این کباب را به سلیقه خود می توانید با انواع سبزیجات مانند پیاز حلقه ای ، سیب زمینی ورقه ای و قارچ درست کنیم. برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب طرز تهیه کباب تابه ای در فر خوشمزه و مجلسی ترکیه ای همراه باشید.


منابع :

chishi.ir

نظرات